Solfilmen vi valt att arbeta med heter Performer och tillverkas i USA av ASWF. Filmen är försedd med en reptålig skyddsbeläggning och ger förutom solskydd och värmeskydd även ett visst splitterskydd och minskade reflexer.

Filmen är även utrustad med ett effektivt UV-skydd som filtrerar 99% av den skadliga strålningen samt ett tunt lager av finfördelad metall som har till uppgift att just stänga ute värme och sol.

Våra produkter har alltid så pass hög kvalitet att tillverkarna lämnar livstidsgaranti avseende missfärgning, krackeleringar och dylikt. Gäller förstås ej skador orsakade av yttre åverkan.

Performer 5%

(SP 5%) Solfilm ger det absolut bästa insynsskyddet. Kan dock uppfattas som besvärlig att se ut igenom mörka kvällar samt i parkeringsgarage. Avvisar upp till 65% solenergi.

Performer 15%

(SP 15%) Solfilm ger ett förhållandevis bra insynskydd och är absolut den populäraste solfilmen. Denna film ligger nära den mörkhetsgrad som vissa orginaltonade bilar levereras med, t ex Volvo XC 90 samt BMW X5. Avvisar upp 63% solenergi.

Performer 20%

(SP 20%) Solfilm används till huvuddel på sedaner samt cupéer som önskar ett sol/värmeskydd och ändå bibehålla en bra sikt utåt. Avvisar upp till 59% solenergi.

Performer 35%

(SP 35%) Solfilm är nästan uteslutande en stylingprodukt och ger bilen en lite ”rökig look”. Används även på framdörrar, detta är dock ej lagligt. Avvisar upp till 54% solenergi.

Performer 50%

(SP 50%) Solfilm samma användningsområden som 35%. Även denna film är icke godkänd av Vägverket vid montage på framdörrar. Avvisar upp till 40% solenergi.

Ingen Solfilm

(SP 100%) Varmt i bilen, solblekt klädsel, inget insynsskydd, inget UV skydd.

Hos oss är din bil i trygga händer. Med många år i branchen har har vi ett stort yrkeskunnande av montering och demontering av inredning samt dörrpaneler. All personal har en djupgående, grundläggande och lång utbildning inom solfilmsmontage då vi strävar efter att lämna ett hundraprocentigt resultat till våra kunder.

Vi monterar solfilm på ca 2500 bilar per år och är bland de ledande företagen i Sverige när det gäller solfilm på personbilar. Det betyter att vi alltid lämnar 5-års monteringsgaranti.

Vi har även fri lånebil!